14 Eylül İngilizce Hazırlık Yeterlilik Sınavı Duyurusu

Değerli İngilizce Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimiz,

2019-2020 Eğitim- Öğretim yılında daha önce gerçekleştirilen İngilizce Yeterlik Sınavlarında başarılı olamamış öğrencilerimiz için Sanal Kampüs üzerinden 14 Eylül 2020 Saat 13:00’te İngilizce Yeterlilik Sınavı gerçekleşecektir.

Sınava geçtiğimiz akademik yılda (2019-2020) İngilizce Hazırlık Sınıfında okumuş ve önceki Yeterlik Sınavlarında yeterli notu alamayan mevcut öğrencilerimiz katılabileceklerdir.

Online sınav iki bölümden oluşmaktadır. (Sınav Başlangıç ve Bitiş Saati: 13:00-14:50)

* Sınav esnasında bir önceki soruya dönemediğinizi lütfen unutmayın.

* İsteğe bağlı İngilizce Hazırlık öğrencileri için bu sınav zorunlu değildir.

* 2020-2021 Akademik Yılında İngilizce Hazırlık Sınıfı okuyacak yeni öğrencilerimiz, Yeterlik Sınavı ve diğer sınavlar için websitemizdeki Akademik Takvimi inceleyebilirler.

* Sınavın geçme notu 60 olarak belirlenmiştir.

* Sınavla ilgili tüm sorularınızı [email protected] adresine e-posta ile paylaşabilirsiniz.

* Sınav esnasında karşılaştığınız problemler için sınıflarınız için kurulan Danışman Whatsapp gruplarından iletişime geçebilirsiniz.

Başarılar Dileriz.

11.09.2020