15 Temmuz Afiş Yarışması

1. Sorumlu Kurum/Kuruluş Adı
  2. Varsa İş birliği yapılan-yapılacak Paydaş Bakanlık/Kurum/Kuruluş/STK vb.

Proje/Faaliyet Adı: 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Afiş Yarışması

1. Proje/Faaliyet Türü: Afiş Yarışması
  2. Hedef Kitle (Genç, öğrenci, çalışan, uzmanlar ya da uygulamacılar,
  3. Proje/Faaliyet Tahmini Kişi Erişimi: 5.000 (Projenin/Faaliyetin gerçekleştirildiği mecra, yer, zaman, katılımcı vb. kriterler dikkate alınarak yaklaşık kişi erişim tahmini yazılacaktır.)
  4. Proje/Faaliyet Yaklaşık Bütçesi: Genel Sekreterlik (Mansiyon plaketi, tablet, ödül töreni)
  5. Proje/Faaliyete İlişkin Açıklama/Amaç/Detay/Yöntem Afiş yarışmanın amacı; şehit ve gazilerimizin verdikleri zorlu mücadelenin sonucunda elde edilen zaferin bir yansıması olan demokrasi bilinci ve milli birlik ruhunun gelecek kuşaklara aktarılmasıdır. Eserlerin jüri değerlendirmesi, tasarım alanında uzmanların yanısıra konunun önemine istinaden siyaset bilimi uzmanının da katılımıyla yapılacaktır. Jüri tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda, anma törenlerinde ve Üniversitenin İnternet sitesi, gerek sosyal medya hesaplarında gerekse basılı, görsel medyada hesaplarında kullanılacak görsel tasarımlar seçilecektir.
  6. Beklenen Sonuçlar Afiş tasarımları aracılığıyla, özellikle genç nesillerde demokrasimize kasteden hain darbe girişimine karşı toplumsal desteğin sürdürülebilir kılınması ve hafızanın taze tutulması hedeflenmektedir.
  7. Öne Çıkan Projeleri/Faaliyetleri arasında mı? Hayır (Öne çıkan projeden/faaliyetten kasıt ilgili kurumun/kuruluşun projenin/faaliyetin 15 Temmuz ile alakalı ana projesi/faaliyeti olup olmadığıdır.)
  8. Proje/Faaliyet Uygulama Yeri Nişantaşı Üniversitesi Maslak NeoTech Kampüsü
    1. Yurtiçi X
    2. Yurtdışı (Faaliyetin gerçekleştirileceği ülke/ülkeler seçilecektir. Şehir manuel girilebilir.)
  9. Konuşmacı/Katılımcı Bilgileri : Ödül vermek üzere 15 Temmuz şehit ya da gazi yakını davet edilecektir.
  10. Proje/Faaliyet Uygulama Tarihi
    1. Başlangıç Tarihi: 11 Mayıs 2020
    2. Bitiş Tarihi: 15 Temmuz 2020
  11. Proje/Faaliyet İrtibat Kişileri: Sibel Baykut  DR. ÖĞRETİM ÜYESİ [email protected]