2018-2019 İngilizce Hazırlık Öğrencilerinin Dikkatine

Değerli 2018-2019 Hazırlık Sınıfı Öğrencileri,
Devamsızlıktan dolayı Modül 4 final sınavına katılamayacak öğrenciler listedir.  Detaylı bilgi için Yabancı Diller Ofisinde Koordinatör Levent Emre BİLGİN ile iletişime geçiniz.

Listeyi görmek için lütfen TIKLAYINIZ.

Dear Preparatory Year Students 2018-2019,
Students who can't attend module 4 final exam because they failed from the attendance are listed below. For further information, please contact the Coordinator Mr Levent Emre BİLGİN in Instructors' Office.

Please CLICK to see the list.

2018-2019 Hazırlık Öğrencilerinin 4. Modül Final Sınavı

Hazırlık 4. Modül Final Sınavı listesi için lütfen linke TIKLAYINIZ. Lütfen listede seviyenizi, sınıflarınızı ve sınav saatlerinizi kontrol ediniz. Konuşma Sınavı iki güne dağıtılmıştır. Lütfen bilgilerini kontrol ederken azami dikkati gösteriniz.

English Preparatory Year Students' Fourth Module Final Exam 2018-2019

CLICK the link below to see the 4th Module Final Exam list, please find your levels, classrooms and exam time. Speaking Exam is divided into two days. Please be extra careful while checking your details.

21.05.2019