2018 YKS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Kayıt İşlemleri

2018 YKS ek yerleştirme sonuçlarına göre Nişantaşı Üniversitesi’nin lisans, ön lisans veya yüksekokul programlarına yerleşen öğrencilerin kayıt işlemleri,  1-5 Ekim 2018 tarihleri arasında, Üniversitemizin Maslak Neotech Kampüsü’nde gerçekleşecektir.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Kayıt işlemlerinizin hızlı ilerleyebilmesi için 1-5 Ekim 2018 tarihleri arasında kayıt için kampüsümüze gelirken aşağıda bulunan kayıt formunu doldurmanız rica olunur.

Lisans öğrencileri 'kayıt formu' için lütfen TIKLAYINIZ.

Meslek Yüksekokulu öğrencileri 'kayıt formu' için lütfen TIKLAYINIZ.

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Eğitim Ücreti Ödeme Yöntemleri

1-  Otomatik Tahsilat Sistemi

Vakıfbank anlaşma kapsamında 'Otomatik Tahsilat Sistemi' çerçevesinde vade farksız 9 taksit imkanı ile (bankanın kredi tahsis koşullarına uygun bulması halinde) ödeme yapılabilmektedir.

2- Kredi Kartı ile Taksitli Ödeme

World, Axess, Bonus ve Maximum kartlara 9 taksit imkanı bulunmaktadır.

3- Peşin Ödeme

Yıllık öğrenim ücretinin tamamının kayıt sırasında; üniversitenin aşağıdaki banka hesaplarına doğrudan havale veya EFT yöntemiyle ödenebilir.

Hesap Bilgileri

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ---VAKIFBANK - ETİLER ŞB.

IBAN: TR26 0001 5001 5800 7306 1054 34

Alıcı: Nişantası Üniversitesi

Açıklama Kısmın: Öğrencinin adı,  soyadı ve T.C. Kimlik Numarası yazılmalıdır.

EFT HESABI: Diğer bankalardan ödemenizi EFT olarak yaptığınızda alıcı ismi olarak NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ, açıklama kısmına ise ÖĞRENCİNİN ADI, SOYADI VE T.C. KİMLİK NUMARASI yazılmalıdır.

KAMPÜSE ULAŞIM

28.09.2018