2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi Final Sınavları Mazeret Programı

Meslek Yüksekokulu'nda ÇAP yapan ve anadalı ile sınavı çakışan öğrencilerin sınav programını görüntülemek için lütfen TIKLAYINIZ.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Final Mazeret Sınav Takvimi için lütfen TIKLAYINIZ.

2019-2020 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV ÇAKIŞMASI YAŞAYAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Nişantaşı Üniversitesi’nin değerli öğrencileri 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi Final Sınav programında ÇAP/Yandal ya da başka bir sebepten dolayı aynı sınav seansında birden fazla sınavı bulunan öğrencilerimiz kendi birimlerine eposta ile başvurmaları durumunda kendilerine aynı gün yapılacak başka bir sınav seansında ÇAP/Yandal ya da diğer sebepten dolayı giremedikleri sınav için mazeret sınav hakkı tanımlanacaktır.

ÇAP/Yandal öğrencileri Anadal sınavlarına sınav programında açıklandığı şekilde girmek zorundadırlar. Bu öğrencilere mazeret sınavına girme hakkı sadece ÇAP/Yandal dersleri için verilecektir.

Aynı sınav seansında birden fazla sınavı bulunan öğrencilerin 29 Mayıs 2020 Cuma günü saat 17:00’a kadar aşağıda yazılı eposta adreslerinden bağlı bulundukları üst birime,  std.nisantasi.edu.tr uzantılı e-posta adresinden “Dersin Kodu”, “Dersin Adı”, “Dersin Öğretim Elemanı” ve “Sınav Çakışmasının Nedeni” (ÇAP/Yandal/Diğer) “Adı Soyadı ve Öğrenci Numarası” belirtilerek başvurmaları gerekmektedir (bu bilgilerin hepsinin tam olarak belirtilmesi gerekmektedir). Başvuru yapmayan öğrencilere mazeret sınav hakkı tanınmayacak olup tüm öğrencilerimize final sınavlarından başarılar dileriz.

Meslek Yüksekokulu Eposta Adresi: [email protected]

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Eposta Adresi: [email protected]