2019-2020 Yaz Okulu Kayıt Süreçleri ve Ders Listesi

Değerli öğrencilerimiz,

2019 – 2020 akademik yılı yaz okulu başvuruları, 18 Haziran 2020 ile 06 Temmuz 2020 tarihleri arasında online olarak www.nisantasi.edu.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecektir. Dersler, 6 Temmuz ile 28 Ağustos 2020 tarihleri arasında online olarak sanal kampüs platformu üzerinden işlenecektir. Yaz okulundan hem üniversitemizde okuyan öğrenciler hem de diğer üniversitelerde okuyan öğrenciler ders alabileceklerdir.

Ön lisans ve lisans programlarında okuyan tüm öğrenciler için kredi başına ödenecek ücret KDV dahil 490 TL olup, hazırlık okulu ücreti ön lisans öğrencileri için KDV dahil 2.450 TL, lisans öğrencileri için de KDV dahil 2.940 TL olarak belirlenmiştir.

Yaz Okulu Ders Seçimi Ve Kayıt İşlemleri;

Nişantaşı Üniversitesi öğrencileri için, Öğrenci Bilgi Sistemi (www.obis.nisantasi.edu.tr) üzerinden gerçekleştirilecek olup, güz ve bahar yarıyılı ders seçimi sürecinde kullanılan ekranlar üzerinden yapılacaktır. Ders kayıt işleminden önce yanlış ders seçimi yapılmaması için öğrencilerin öncelikle danışmanları ile görüşerek ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.

Yaz okulu ders seçimi ve kayıt sürecinde izlenecek yolları görmek için lütfen TIKLAYINIZ.

Diğer üniversitelerden gelen misafir öğrenciler için, yaz okulu kayıtları yine Nişantaşı Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir. Misafir öğrencilerimizin öncelikle http://obis.nisantasi.edu.tr/ogrenci/ogr0228/default.aspx?lang=tr-TR adresi üzerinden “İlk Giriş” ekranını kullanarak kayıt olmaları gerekmektedir.

Yaz okulunda açılacak olan ön lisans ve lisans derslerinin listesini görmek için lütfen TIKLAYINIZ.

Açılan dersler içerisinde göremediğiniz; ancak eski müfredatlarda yer alan dersler ve yaz okulu ile ilgili sorularınız için [email protected] adresinden destek alabilirsiniz.

Yaz okulundan ders almak isteyen misafir öğrenciler, ders içeriklerine http://ebp.nisantasi.edu.tr/dereceprogramlari/1adresinden ulaşacak olup, ders arama kısmına talep edecekleri dersi yazıp, dersi seçtikten sonra “Rapor” butonunu tıklayarak PDF dosyasına ulaşabileceklerdir.

Misafir öğrenciler için Nişantaşı Üniversitesi’nden alınan yaz okulu derslerinin kayıtlı olduğunuz üniversite tarafından uygunluğunun alınması misafir öğrencinin sorumluluğundadır.

20.07.2020