2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Final ve Bütünleme Sınavları Hakkında Teknik Destek

Nişantaşı Üniversitesi’nin Değerli Öğrencileri,

5-25 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacak olan final ve bütünleme sınavları sırasında yaşayabileceğiniz anlık sorunların çözüme kavuşturulması ve gerektiğinde sizlere destek sağlanabilmesi için akademik birimlere ait olan aşağıdaki e-posta adresleri ile kendi öğrenci e-posta hesabınız üzerinden iletişime geçmeniz gerekmektedir.

E-posta gönderirken; “Ders Kodu”, “Ders Adı”, “Dersin Öğretim Elemanı”, “Yaşanılan Sorun ve Bunun Kanıtı”, “Öğrenci No”, “Ad ve Soyad”, “Fakülte/Yüksekokul” ve “Bölüm” bilgilerinin tamamı doğru belirtilerek başvurulması gerekmektedir.

E-posta gönderiminin mümkünse sınav esnasında, değilse sınav biter bitmez hemen gönderilmesi gerekmektedir.

Öğrenci e-posta hesabı almak için; https://www.nisantasi.edu.tr/HaberDetay/nisantasi-universitesinden-tum-ogrencilerine-e-mail-hizmeti.html

Meslek Yüksekokulu E-posta Adresi: [email protected]

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi E-posta Adresi: [email protected]