2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları listesi aşağıda verilen linkte yer almaktadır ancak öncelikli olarak VERİLEN BİLGİLERİ DİKKATLE OKUYUNUZ.

Hibesiz Yararlanma Dilekçesi için TIKLAYINIZ.

1. ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ LİSTESİ (STUDY MOBILITY): Erasmus+ Öğrenim Hareketliliğinden yararlanmak için gerekli kriterleri sağlayan öğrenciler ‘Hibeli’ ya da ‘Hibesiz/Yedek’ olarak yararlanmaya hak kazanmışlardır. Her öğrenci kendi bölümü içinde değerlendirilmiş olup ‘Hibeli’ öğrencilerin belirlenmesi için ‘Erasmus+ Başarı Puanı’ dikkate alınmıştır.

Listede **---** olarak açıklanan öğrenciler tercih ettikleri kurumların sunmuş olduğu kontenjan kapsamına giremediğinden dolayı açıkta kalmış ve yerleştirmesi yapılamamıştır. Bu öğrencilerin Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği faaliyetinden yararlanması mümkün değildir.

1. STAJ HAREKETLİLİĞİ LİSTESİ (TRAINEESHIP MOBILITY): Erasmus+ Staj Hareketliliğinden yararlanmak için gerekli kriterleri sağlayan öğrenciler ‘Hibeli’ ya da ‘Hibesiz/Yedek’ olarak yararlanmaya hak kazanmışlardır. Hibeli’ öğrencilerin belirlenmesi için ‘Erasmus+ Başarı Puanı’ dikkate alınmıştır.

Liste için TIKLAYINIZ.

Feragat Dilekçesi için TIKLAYINIZ.

Hareketlilik Önceliği Dilekçesi için TIKLAYINIZ.

İTİRAZ DİLEKÇESİ için lütfen TIKLAYINIZ

2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ

25.09.2020