2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Mazeret Sınav Programı

Mazeret Sınav Programında numarası bulunmayan öğrencilerin mazeret sınav talepleri kabul edilmemiştir.

Sınavlarla ilgili detaylı bilgiye danışmanlarınız ya da biriminiz ile iletişime geçerek ulaşabilirsiniz.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Mazeret Sınav Programını görüntülemek için lütfen TIKLAYINIZ.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Mazeret Sınav Programını görüntülemek için lütfen TIKLAYINIZ.

Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Güz Dönemi Ara Sınav Mazeret Sınav Programını görüntülemek için lütfen TIKLAYINIZ.

Sivil Havacılık Yüksekokulu 2020-2021 Güz Dönemi Ara Sınav Mazeret Sınav Programını görüntülemek için lütfen TIKLAYINIZ.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2020-2021 Güz Dönemi Ara Sınav Mazeret Sınav Programını görüntülemek için lütfen TIKLAYINIZ.

Mühendislik Mimarlık Fakültesi 2020-2021 Güz Dönemi Ara Sınav Mazeret Sınav Programını görüntülemek için lütfen TIKLAYINIZ.

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu 2020-2021 Güz Dönemi Ara Sınav Mazeret Sınav Programını görüntülemek için lütfen TIKLAYINIZ.

Sanat ve Tasarım Fakültesi 2020-2021 Güz Dönemi Ara Sınav Mazeret Sınav Programını görüntülemek için lütfen TIKLAYINIZ.

Meslek Yüksekokulu E-posta Adresi: [email protected]

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi E-posta Adresi: [email protected]