2020-2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Final Sınav Programı

Nişantaşı Üniversitesi’nin değerli öğrencileri 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Final Sınav programında ÇAP/Yandal ya da başka bir sebepten dolayı aynı sınav seansında birden fazla sınavı bulunan öğrencilerimiz kendi birimlerine eposta ile başvurmaları durumunda kendilerine telafi sınav hakkı tanınacaktır.

ÇAP/Yandal öğrencileri Anadal sınavlarına sınav programında açıklandığı şekilde girmek zorundadırlar. Bu öğrencilere telafi sınavına girme hakkı sadece ÇAP/Yandal dersleri için verilecektir.

Telafi hakkı tanınan öğrencilerimiz bağlı bulundukları üst birime, std.nisantasi.edu.tr uzantılı e-posta adresinden 28 Ocak 2021 Perşembe gününe kadar “Dersin Kodu”, “Dersin Adı”, “Dersin Öğretim Elemanı” ve “Sınav Çakışmasının Nedeni” (ÇAP/Yandal/Diğer) “Adı Soyadı ve Öğrenci Numarası” belirtilerek başvurmaları gerekmektedir (bu bilgilerin hepsinin tam olarak belirtilmesi gerekmektedir). Başvuru yapmayan öğrencilere telafi sınav hakkı tanınmayacak olup tüm öğrencilerimize final sınavlarından başarılar dileriz.

Nişantaşı uzantılı öğrenci E-posta adresi almak için: https://www.nisantasi.edu.tr/Sayfalar/e-posta-ve-obis.html

Meslek Yüksekokulu Eposta Adresi: [email protected]

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Eposta Adresi: [email protected]

Mühendislik Mimarlık Fakültesi Eposta Adresi: [email protected]

Sanat ve Tasarım Fakültesi Eposta Adresi: [email protected]

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Eposta Adresi: [email protected]

Sivil Havacılık Yüksekokulu Eposta Adresi: [email protected]

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Eposta Adresi: [email protected]

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Eposta Adresi: [email protected]

Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Güz Dönemi Final Programı için TIKLAYINIZ.

Sivil Havacılık Yüksekokulu 2020-2021 Güz Dönemi Final Programı için TIKLAYINIZ.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2020-2021 Güz Dönemi Final Programı için TIKLAYINIZ.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi 2020-2021 Güz Dönemi Final Programı için TIKLAYINIZ.

Mühendislik Mimarlık Fakültesi 2020-2021 Güz Dönemi Final Programı için TIKLAYINIZ.

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu 2020-2021 Güz Dönemi Final Programı için TIKLAYINIZ.

Sanat ve Tasarım Fakültesi 2020-2021 Güz Dönemi Final Programı için TIKLAYINIZ.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2020-2021 Güz Dönemi Final Programı için TIKLAYINIZ.

2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Eski Müfredat Ortak Dersler Final Sınav Takvimi için TIKLAYINIZ

21.01.2021