2020 – 2021 Akademik Yılı Kayıt Yenileme

Değerli Öğrencilerimiz,

Sınıfların ve ders programlarının daha  etkin planlanması süreçlerinin sağlık önlemlerine uygun olarak tamamlanabilmesi için 2020 – 2021 Akademik Yılı ders kayıtlanma işlemleri, 21 – 25 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup kesinlikle uzatılmayacaktır.  Söz konusu tarihe kadar mali kaydınızı* yapmış ve OBİS üzerinden danışmanınızın kontrolünde ders seçim işlemlerinizi tamamlamış olmanız gerekmektedir. Tam burslu öğrencilerimiz, mali uygunluk almadan direkt olarak OBİS üzerinden danışmanı kontrolünde ders seçim işlemlerini tamamlayabilirler. (Hazırlık sınıfı ve birinci sınıf öğrencilerimizin dersleri sistem tarafından otomatik olarak tanımlanmakta olup, ayrıca bir işlem yapmaları gerekmemektedir).

*Mali Kayıt Yöntemleri

1.Havale ve EFT ile Ödeme

Öğrenim bedelinizi okulumuzda bulunan Mali İşler departmanından veya 0212 210 10 10 nolu çağrı merkezinden öğrenebilirsiniz.

IBAN: TR 26 0001 5001 5800 7306 1054 34

Alıcı Adı: Nişantaşı Üniversitesi

Şube Adı: Vakıfbank Etiler Şubesi

Açıklama: Öğrenci adı-soyadı ve T.C. kimlik numarası

2.Online Ödeme

odeme.nisantasi.edu.tr adresi üzerinden kredi kartınızla ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

3.Vakıfbank Şubelerinden Ödeme

En yakın Vakıfbank Şubesi’ne giderek okul numarası veya T.C. kimlik numaranızı belirterek ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

4.Kredi Kartı ile Ödeme

Nişantaşı Üniversitesi ödeme bankolarından Vakıfbank ve Yapı Kredi World özellikli kredi kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları, Akbank Axess özellikli kredi kartları, Garanti ve Denizbank Bonus özellikli kredi kartlarıyla taksitli ödeme yapılabilmektedir.

5.Anında Yeni Kredi Kartı Başvurusu (Vakıfbank Platinum Kart)

Yeni Vakıfbank kredi kartı başvurunuzu “egıtım bosluk T.C.” yazıp 5724’e SMS atıp hemen başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

6. Taksitli Ödeme ( OTS-Otomatik Tahsilat Sistemi )

Üniversitemizin Vakıfbank ile yapmış olduğu işbirliği neticesinde bankanın koşullarına uygun bulduğu öğrenci / velilere yıllık eğitim-öğretim ücretinin tamamına kadar limit tahsis edilir. Banka kanalı ile tanımlanan limit dahilinde 9 aya kadar herhangi bir faiz ödenmeksizin eşit taksitler halinde ödeme yapılabilir.

Önemli Notlar

1) Ödemenizi gerçekleştirdikten sonra dekontunuzu [email protected] adresine göndermenizi rica ederiz.

2) Ödeme ile sıkıntılarınızı [email protected] mail adresine yönlendirebilirsiniz.

Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

15.09.2020