2020-2021 Ingilizce Hazırlık Yeterlik Sonuç

Sevgili Öğrenciler,

13-14 Ekim 2020 tarihinde gerçekleşen İngilizce Hazırlık Programı Yeterlilik Sınav sonuçlarına göre başarılı bulunan ve 1. sınıfa geçmeye hak kazanan öğrencilerin listesine ulaşmak için burayı tıklayınız Bu listede adı bulunan öğrencilerimizin ders kayıtları Öğrenci İşleri tarafından otomatik olarak gerçekleşmektedir. Öğrencilerimiz ders kayıtlarına websitemiz üzerinden ulaşabilirler.

Konuşma sınavına katılma hakkı elde etmiş olan fakat çeşitli nedenlerle sınava katılamamış olan öğrenciler için 16 Ekim 2020 saat 13:00’te konuşma mazeret sınavı gerçekleştirilecektir. Bu sınava katılacak öğrencilerin ve sınav randevu saatleri tıklayınız.

Bunun dışında kalan tüm öğrencilerimiz (isteğe bağlı ve zorunlu Hazırlık) 16 Ekim 2020 Saat: 11:00’de gerçekleştirilecek olan Seviye Belirleme Sınavına katılabilirler. Sınav yerleri listesi için tıklayınız Sınava katılmayan öğrenciler A1 Başlangıç seviyesi sınıflarına yerleştirilecektir.

Sağlıklı ve Başarılı günler dileriz.

Yabancı Diller Bölümü

15.10.2020