4 Yıllık Lisans Programları İngilizce Dersleri 2. Vizeler Bitiş Tarihi Değişikliği Hakkında Bilgilendirme / ANNOUNCEMENT ABOUT THE CHANGE OF END DATES OF 2ND MIDTERMS FOR ENGLISH COU

Sevgili Öğrencilerimiz,

2.vizelerimizin online ödev şeklinde olacağını hem dönem başında hemde 29 Martta okulumuzun websitesinin duyurularından yayınlamıştık. (https://www.nisantasi.edu.tr/Duyurular/4-yillik-lisans-programlarindaki-ingilizce-derslerinin-2-vizeleri-hakkinda-bilgilendirme.html)

2. vizelerimizin yapılması için son tarih olan 19 Nisan Pazar, 24 Nisan Cuma 24.00’a kadar uzatılmıştır.

ANNOUNCEMENT ABOUT THE CHANGE OF END DATES OF 2ND MIDTERMS FOR ENGLISH COURSES IN 4-YEAR-UNDERGRADUATE PROGRAMS

Dear Students,

we announced that 2nd midterms would be online assignments both at the beginning of the semester and on our school website on March 29.

The end date of the 2nd midterms online assignments, earlier announced as April 19 (Sunday), has been extended to 11.59 pm April 24 (Friday)

18.04.2020