Bütünleme Sınav Programları

Nişantaşı Üniversitesi’nin değerli öğrencileri 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Bütünleme Sınav programında aynı sınav seansında birden fazla sınavı bulunan öğrencilerimiz kendi birimlerine eposta ile başvurmaları durumunda kendilerine telafi sınav hakkı tanınacaktır.

Telafi hakkı tanınan öğrencilerimiz bağlı bulundukları üst birime, std.nisantasi.edu.tr uzantılı e-posta adresinden 15 Şubat 2021 Pazartesi gününe kadar “Dersin Kodu”, “Dersin Adı”, “Dersin Öğretim Elemanı” ve “Sınav Çakışmasının Nedeni” (ÇAP/Yandal/Diğer) “Adı Soyadı ve Öğrenci Numarası” belirtilerek başvurmaları gerekmektedir (bu bilgilerin hepsinin tam olarak belirtilmesi gerekmektedir). Başvuru yapmayan öğrencilere telafi sınav hakkı tanınmayacak olup tüm öğrencilerimize bütünleme sınavlarından başarılar dileriz.

Nişantaşı uzantılı öğrenci E-posta adresi almak için: https://www.nisantasi.edu.tr/Sayfalar/e-posta-ve-obis.html

Meslek Yüksekokulu Eposta Adresi: [email protected]

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Eposta Adresi: [email protected]

Mühendislik Mimarlık Fakültesi Eposta Adresi: [email protected]

Sanat ve Tasarım Fakültesi Eposta Adresi: [email protected]

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Eposta Adresi: [email protected]

Sivil Havacılık Yüksekokulu Eposta Adresi: [email protected]

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Eposta Adresi: [email protected]

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Eposta Adresi: [email protected]

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2020-2021 Güz Dönemi Bütünleme Programı için TIKLAYINIZ.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi 2020-2021 Güz Dönemi Bütünleme Programı için TIKLAYINIZ.

Mühendislik Mimarlık Fakültesi 2020-2021 Güz Dönemi Bütünleme Programı için TIKLAYINIZ.

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu 2020-2021 Güz Dönemi Bütünleme Programı için TIKLAYINIZ.

Sanat ve Tasarım Fakültesi 2020-2021 Güz Dönemi Bütünleme Programı için TIKLAYINIZ.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2020-2021 Güz Dönemi Bütünleme Programı için TIKLAYINIZ.

Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Güz Dönemi Bütünleme Programı için TIKLAYINIZ.

Sivil Havacılık Yüksekokulu 2020-2021 Güz Dönemi Bütünleme Programı için TIKLAYINIZ.

2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Eski Müfredat Ortak Dersler Bütünleme Sınav Takvimi için TIKLAYINIZ

08.02.2021