Eğitim - Öğretim Faaliyetleri Hakkında Duyuru

Değerli öğrencilerimiz;

Covid - 19 salgınına bağlı olarak ortaya çıkan olağanüstü süreci sağlıklı bir şekilde yönetmek ve eğitimin kesintisiz bir şekilde devam etmesini sağlamak adına bütün çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 19 Mart 2020 tarihinde aldığı kararla 23 Mart 2020 tarihinden itibaren tüm ön lisans, lisans ve lisansüstü dersleri asenkron ve senkron olarak “Sanal Kampüs” (sanalkampus.nisantasi.edu.tr) üzerinden sizlere sunmuş bulunmaktayız.

26 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı basın açıklamasında 2019 – 2020 akademik yılı bahar yarıyılı derslerinin tamamının uzaktan eğitim yöntemiyle verilmesi açıklanmıştır. Bu çerçevede Nişantaşı Üniversitesi Rektörlüğünce, akademik takvimde yer alan bahar yarıyılı derslerinin uzaktan eğitim şeklinde yürütülmesi kararlaştırılmıştır.

Ders izlencelerinde olabilecek değişiklikler; mazeret, final ve bütünleme sınavları ile ilgili duyurular, İş Başında Mesleki Uygulamalar dersi kapsamında yapılacak düzenlemeler ve akademik takvim üzerinde yapılacak olası güncellemelere ilişkin ayrıntılar mümkün olan en kısa süre içerisinde sizlere duyurulacaktır. Lütfen üniversitemizin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarını takipte kalınız.

Nişantaşı Üniversitesi ailesinin sürdürülebilir sağlığı temel önceliğimiz olup, eğitim faaliyetleri en ufak bir aksama olmadan en iyi şekilde devam edecektir. Nişantaşı Üniversitesi olarak bugünleri en güçlü şekilde atlatacağımıza tüm kalbimizle inanıyoruz.

Dear students;

All our work is continuing rapidly in order to properly manage the extraordinary process resulting from the Covid - 19 outbreak and to ensure continuing education.

As of 23 March 2020, we have started all associate, undergraduate and graduate courses on “Virtual Campus” (sanalkampus.nisantasi.edu.tr) asynchronously and synchronously with the decision of the Higher Education Council on March 19, 2020.

In the press release of the Higher Education Council, held on March 26, 2020, it was stated that all the courses of 2019-2020 academic year spring semester will be given by distance education method. Within this framework, it was decided by Nişantaşı University Rectorate to conduct the spring semester courses in the academic calendar in the form of distance education.

Details about the changes in the course syllabus, announcements about the final and make-up exams and possible updates on the academic calendar will be announced as soon as possible.

The sustainable health of Nişantaşı University family is our primary priority and education activities will continue in the best possible way without the slightest disruption. As Nişantaşı University, we believe with all our heart that we will survive the strongest of these days.

27.03.2020