Ek Kontenjan, Yatay Geçiş, Dikey Geçiş, Ek Dikey Geçiş, Yandal, Çift Anadal Lisans Öğrencilerinin Dikkatine

2017-2018 eğitim öğretim yılı ilk ders başlangıcı 16 Ekim 2017 olmasına rağmen, ek kontenjan, yatay geçiş, dikey geçiş, ek dikey geçiş, yandal, çift anadal gibi uygulamalar kapsamında ders kaydı yaptıran öğrencilerin bazı derslerde devamsızlıkları söz konusu olabilmektedir. Bu öğrencilerin ilgili haftalarda gerçekleşen devamsızlıkları tolere edilecek ancak öğrencilerin hepsi 2-10 Aralık tarihleri arasında yapılacak vize sınavlarına katılacaktır. İlgili öğrencilerimizin bilgilerine sunulur.

28.11.2017