Erken Kayıt Yenilemede İkinci Dönem Başladı!

Son Tarih:  14 Haziran

İkinci Dönem Erken Kayıt Yenileme Ödeme Yöntemleri

ODEME.NİSANTASİ.EDU.TR ADRESİ ÜZERİNDEN KREDİ VEYA BANKA KARTINIZLA ÖDEMENİZİ GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİNİZ.

ŞUBEYE GİDİLEREK KURUM ÖDEMESİ YAPILACAĞI BELİRTİLİR. ŞUBEDE ÖDEME YAPABİLMEK İÇİN ÖĞRENCİNİN GÖREVLİ MEMURA OKUL NUMARASI VEYA T.C. KİMLİK NUMARASINI SÖYLEMESİ YETERLİDİR.

VAKIFBANK İNTERNET ŞUBESİ YA DA ATMLERİNDEN SIRASIYLA, ÖDEMELER > KURUM ÖDEMELERİ > ÜNİVERSİTELER > NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ HARÇ TAHSİLATLARI SEÇİLEREK ÖĞRENCİ NUMARANIZI GİREREK, KARŞINIZA ÇIKAN EKRANDAN İLGİLİ ÖDEME TUTARINI SEÇİP ÖDEMENİZİ GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİNİZ.

Online Kurum Ödemesi Nasıl Gerçekleştirilir? TIKLAYINIZ

BÜTÜN KREDİ KARTLARI İLE TEK ÇEKİM, VAKIFBANK VE YAPI KREDİ WORLD ÖZELLİKLİ KREDİ KARTLARI, İŞ BANKASI MAXİMUM ÖZELLİKLİ KREDİ KARTLARI, AKBANK AXESS ÖZELLİKLİ KREDİ KARTLARI, GARANTİ  VE DENİZBANK BONUS ÖZELLİKLİ KREDİ KARTLARI İLE DE TAKSİTLİ ÖDEME YAPILABİLMEKTEDİR. KREDİ KARTI TAKSİTLİ İŞLEMLERDE BANKANIN BELİRLEMİŞ OLDUĞU KOMİSYON TUTARI, EĞİTİM ÜCRETİNE EKLENMEKTEDİR.

YABANCI ÖĞRENCİLERİN ÖDEME YAPABİLECEĞİ HESAP BİLGİSİ

VAKIFBANK ETİLER ŞUBESİNDE BULUNAN, NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ TR86 0001 5001 5804 8016 5740 62 IBAN NUMARALI USD HESABINA ÖDEMENİZİ GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİNİZ. HAVALE/EFT İŞLEMLERİNDE ÖĞRENCİ ADI, SOYADI VE T.C. KİMLİK NUMARASI/ÖĞRENCİ NUMARASI MUTLAKA YAZILMALIDIR. BİLGİLERİ EKSİK OLAN ÖDEMELER İŞLEME ALINMAYACAKTIR.

2020 - 2021 Akademik Yılında eğitim ücretleri %1 KDV oranı ile tahsil edilmiştir. 2021 - 2022 akademik yılı kayıt yenileme sürecinde KDV oranı %8 olarak güncellenmiştir. Bu sebeple ücret artışı KDV oranı güncellemesinden kaynaklanmaktadır.

10.05.2021