Güncelleme: İngilizce Hazırlık Programını Kampüste Takip Edecek Öğrencilerin Dikkatine!

Sevgili Öğrencilerimiz

20 Ekim 2020 itibari ile kampüsümüzde sizlerle bir araya gelecek olmanın heyecanı içindeyiz.

Ders saatleriniz ve haftalık ders programınız, pandemi tedbirlerine uygun olarak; kampüsteki yoğunluğu en aza indirecek şekilde planlanmıştır. Dersleriniz, hafta içi iki gün öğleden önce, iki gün öğleden sonra ve bir gün de uzaktan eğitim yöntemiyle sunulacaktır. 13-16 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleşen Yeterlik ve Seviye Belirleme sınav sonuçlarına göre İngilizce Hazırlık Programına katılacak olan öğrencilerimiz belirlenmiştir.

Haftalık ders programınızı görmek ve sınıflarınızı öğrenmek için 18 Ekim 2020 saat 18:00 den sonra yayınlanacak olan duyuruyu takip ediniz.

NOT: Geçerli mazeretleri nedeniyle, Hazırlık programının tamamını uzaktan eğitimle takip edecek olan öğrencilerimiz için yeni bir duyuru yayınlanacaktır.

Hepimiz için başarılı, keyifli ve sağlıklı bir akademik yıl olması dileklerimizle,

Yabancı Diller Bölümü

16.10.2020