Hazırlık Okulu Öğrencilerinin Dikkatine

2017-2018 Akademik yılında üniversitemizde Hazırlık okuyan öğrencilerin başarı durumu ektedir, listelere ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ

Sınavlardan başarısız olan ve Hazırlık Sınıfını zorunlu okuyan öğrencilerin kayıtlı oldukları lisans veya ön lisans programlarına devam edebilmeleri için 2-6 Temmuz tarihleri arasında yaz okuluna kayıt yaptırmaları ve başarılı olmaları gerekmektedir ,detaylı bilgi için müracaat yeri Yabancı Diller Hazırlık Koordinatörlüğü'dür.

Devamsızlıktan kalan öğrenciler Hazırlık Sınıfı Yönetmeliğinin 6.maddesine göre İngilizce Hazırlık Sınıfından başarısız sayılmakta olup Hazırlık Sınıfını zorunlu okuyan öğrencilerin kayıtlı oldukları lisans veya ön lisans programlarına devam edebilmeleri için 2018-2019 Akademik yılı içerisinde sene tekrarı yapmaları gerekmektedir. Detaylı bilgi için müracaat yeri Yabancı Diller Hazırlık Koordinatörlüğü’dür.

*Ekteki liste güncellenmiştir.

02.07.2018