İİSBF Araştırma Görevlisi Değerlendirme Sonuçları

Nişantaşı Üniversitesi İİSBF kadrolarına alınacak Araştırma Görevlileri için  ”Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar” hakkındaki yönetmeliğin 12. Maddesine istinaden yapılan değerlendirme sonuçları;

Psikoloji bölümü ( İlan No: 1022042 ) için lütfen TIKLAYINIZ.

Psikoloji bölümü ( İlan No: 1022043 ) için lütfen TIKLAYINIZ.

Sosyal Hizmet bölümü ( İlan No: 1022031 ) için lütfen TIKLAYINIZ.

Sosyal Hizmet bölümü ( İlan No: 1022033 ) için lütfen TIKLAYINIZ.

Turizm İşletmeciliği bölümü ( İlan No: 1022044 ) için lütfen TIKLAYINIZ.

* Yükseköğretim Kurulu'nun "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümleri uyarınca Nişantaşı Üniversitende yapılan Öğretim Görevlisi/Araştırma Görevlisi alımına ilişkin değerlendirmede aşağıdaki listede ismi bulunan adaylar başarılı bulunmuştur.

* Belirtilen adayların; sayfanın sonunda listelenen evrakları, 19 Ocak 2018 Cuma günü, Nişantaşı Üniversitesi Maslak 1453 Neotech Kampüsüne şahsen teslim ederek sözleşme imzalamaları gerekmektedir. Adayın belirtilen günde evraklarını teslim etmemesi veya sözleşme imzalamaması halinde hakkından feragat etmiş sayılacaktır. Yedek aday olması halinde yedek aday çağırılacaktır.

GETİRİLECEK EVRAKLAR
1. YÖK Formatlı Özgeçmiş (http://www.yok.gov.tr adresinden örnek alınabilir)
2. Nüfus Cüzdanı Sureti
3. Kimlik Fotokopisi (2 adet)
4. İkametgâh İlmühaberi (Nüfus Müdürlüklerinden) (2 adet)
5. Adli Sicil Kaydı (E-Devlet veya Cumhuriyet Savcılıklarından)
6. Diploma Fotokopisi (Lisans, varsa Y.Lisans, Doktora Belgesi)
7. Sağlık Raporu ve Kan Grubu Kartı
8. Varsa Hizmet Belgesi
9. Evli olanlar için personelin evlilik cüzdanı fotokopisi.
Ayrıca eşin ve varsa çocukların nüfus cüzdanı fotokopileri (2 adet)
10. 6 adet Vesikalık Fotoğraf

17.01.2018