İngilizce Hazılrık 3. Modül Duyurusu

Sevgili Nişantaşı Üniversitesi İngilizce Hazırlık Öğrencileri,
Modül 3 boyunca bulunacağınız şubeleri ve seviyeleri gösteren listeye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Şubeleriniz, önümüzdeki sene eğitim göreceğiniz bölümlere göre ayarlanmıştır. Lütfen sınıf değişikliği talep etmeyiniz.
Kampüste ve uzaktan eğitim görecek olan öğrencilerimiz aynı saatlerde derse gireceklerdir.  Ders Programı aşağıdaki gibidir.

Kişisel istek ve sorunlarınız için lütfen sınıf danışmanlarınıza başvurunuz.

Sınıf Danışmanlarınıza ve iletişim bilgilerine ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız.

Ara dönemde kaydolan öğrencilerimiz için:

Tüm öğrencilerimiz adına bir adet eposta hesabı açılmış bulunmaktadır. Öğrenci mailiniz öğrencinumaranı[email protected] şeklindedir, şifresi ise OBİS şifrenizdir. Eğer OBİS şifreniz bulunmuyorsa lütfen obis.nisantasi.edu.tr adresi üzerinden kendinize bir şifre oluşturun.

Bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza Microsoft Teams uygulamasını indirin ve uygulamaya okul tarafından size sağlanan eposta hesabıyla giriş yapın. Sağ üst köşede bulunan ‘Nişantaşı Üniversitesi Öğrenci Mail Paneli’ ibaresine tıklayıp ‘Nişantaşı Üniversitesi (Misafir)’ organizasyonunu seçin. Uygulamayı mobil cihazınızda kullanabilmek için sol üst köşede bulunan üç yatay çizgiye tıklayın ve işaretlenmemiş olarak gözüken Nişantaşı Üniversitesi seçeneğini işaretleyin.

Nişantaşı Üniversitesi Yabacı Diller Bölümü olarak, sağlıklı ve başarılı bir akademik yarıyıl dileriz.

09.03.2021