İngilizce Hazırlık M2 Final Sınavı Listeleri

Sevgili İngilizce Hazırlık Modül II Öğrencileri

Modül II yazılı final sınavımız 3 Şubat 2020 tarihinde yapılacaktır. Modül II Final sınavı için hazırlanan sınav listelerini buraya tıklayarak görebilirsiniz. Devamsızlıktan kalan öğrenciler kırmızı ile işaretlenmiştir ve sınava katılamayacaklardır. Eğer durumunuz hakkında bir yanlışlık olduğunu düşüyorsanız, Koordinator Levent Emre BİLGİN ile sınavdan en az yarım saat önce iletişime geçiniz. Başarılar.

Dear Students of English PYP Module II

Our Final exam for Moldule II will take place on 3rd of February 2020. Please click here to see the lists of Module II Final exam. Students who are failed because of attendance are marked with red and not available for Final exam. If you think something is wrong with your situation please find the Coordinator Levent Emre BİLGİN at least 30 mins before the exam. Good Luck.

02.02.2020