İngilizce Hazırlık Seviye Belirleme-Muafiyet (Proficiency) Sınavı Listeleri

Değerli Hazırlık Sınıfı öğrencileri, 2019-2020 yılı Hazırlık Dönemi için 30.09.19 tarihinde gerçekleştirilecek olan Seviye Belirleme - Muafiyet (Proficiency) Sınavına girecek öğrenci listesi ve sınıfları ektedir. Lütfen sınıfınıza dikkat ederek sınav saati öncesinde okulda bulununuz.

Listeyi görüntülemek için TIKLAYINIZ...

Örnek Seviye Belirleme Sınavı için TIKLAYINIZ.

Attention to Students of 2019-2020 Preparatory Students (2019-2020 Preparatory Year Program Placement - Proficiency Examination Lists)

Dear Students of English Preparatory Year, Student Lists of  Placement - Proficiency examination for 2019-2020 Academic Year Preparatory Year which will be held on 30.09.19 has been shared. Please be careful about your classroom, and exam time and be ready at university before exam hours.

to see the lists please click...

to see the sample test from last year please click...

28.09.2019