İngilizce Yeterlilik Sınavı

Değerli İngilizce Hazırlık Öğrencisi

İngilizce Yeterlilik Sınavı 24 Haziran 2020 tarihinde, saat 13:00 te ALMS platformu üzerinden online olarak gerçekleşecektir. Bu sınava yalnızca B1 ve B2 ve üzeri kurlardan başarılı olmuş öğrenciler katılabileceklerdir. Katılmaya hak kazanmış öğrencilerin listesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sınavda size yöneltilecek yazma bölümü sizlere sınavın sonunda soru olarak verilecektir. Bu yazma kısmını ayrı olarak sınıf danışmanınıza zaman limiti içerisinde ayrıca göndermek durumundasınız. ALMS üzerinden olacağınız online sınav 90 dakika sürecektir + yazma kısmını yazıp, göndermeniz için ayrıca 20 dakika zamanınız olacaktır. Yazma kısmını içeren e-mailleriniz 14.50'den önce sınıf danışmanınızın posta kutusunda olmalıdır. (13.00 -14.30 online yazılı sınav ve 14.30 -14.50 yazma kısmı)

Sınavlarınızda başarılar dileriz.

18.06.2020