Lisans Bölümleri Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonuçları

Lisans Bölümleri Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonuçları;

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Psikoloji (1022042) bölümü için lütfen TIKLAYINIZ.

Psikoloji (1022043) bölümü için lütfen TIKLAYINIZ.

Sosyal Hizmet (1022031) bölümü için lütfen TIKLAYINIZ.

Sosyal Hizmet (1022033) bölümü için lütfen TIKLAYINIZ.

Turizm İşletmeciliği: 2547 sayılı kanunun 2880 sayılı kanunla değişik 43/b maddesi uyarınca Turizm alanında eğitim veren ( Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu ve bu yüksekokullar bünyesinde yer alan Turizm ve Otel İşletmeciliği, Konaklama İşletmeciliği, Seyahat İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik, Turizm ve Büro Yönetimi, Turizm İşletmeciliği, Turizm ve Rehberlik, Turizm ve Otelcilik Bölümü, Seyahat İşletmeciliğ ve Turizm Rehberliği mezunlarının İktisadi ve İdari Bilimler mezunları gibi kamu ve özel sektörde iş ve sınav başvurularına başvurabilmelerine uygun olduğuna karar verilmiştir. Bu nedenle daha önce yayımlanan Turizm İşletmeciliği Araştırma Görevlisi ön değerlendirme listesinde yer verilmeyen ‘’ Konaklama İşletmeciliği ‘’ mezunlarına yer verilmiştir. Güncellenen Araştırma Görevlisi ön değerlendirme listesi için lütfen TIKLAYINIZ.

Not:  Araştırma Görevlisi sınavı12 Ocak Cuma günü saat 10:00'da C124 ve C125 numaralı sınıflarda yapılacaktır.

Mühendislik Mimarlık Fakültesi

İnşaat Mühendisliği bölümü için lütfen TIKLAYINIZ.

Mekatronik Mühendisliği bölümü için lütfen TIKLAYINIZ.

Sanat Tasarım Fakültesi

İç Mimarlık bölümü için lütfen TIKLAYINIZ.

İç Mimarlık (İngilizce) bölümü için lütfen TIKLAYINIZ.

Müzik bölümü için lütfen TIKLAYINIZ.

Tekstil ve Moda Tasarımı bölümü için lütfen TIKLAYINIZ.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Lojistik bölümü için lütfen TIKLAYINIZ.

Sivil Havacılık Yüksekokulu

Havacılık Elektrik Elektroniği bölümü için lütfen TIKLAYINIZ.

08.01.2018