Lisans İngilizce Dersleri Muafiyet Telafi Sınavı Sınıfları Hk.

Lisans İngilizce dersleri muafiyet telafi sınavı başvurunuz değerlendirilmiştir. Aşağıda linki bulunan excel dosyasında başvurunuzun kabul edildiği dersler yeşil, reddedilenler kırmızı olarak işaretlenmiştir.

Bazı önemli hususlar:

-        İlgili İngilizce dersini DD veya daha yüksek bir notla geçmiş olmasına rağmen başvuruda o dersi de seçenlerin yalnızca o ders için başvurusu reddedilmiş, diğer dersler yeşil ile işaretli ise kabul edilmiştir.

-        10-14 Eylül’de gerçekleşen muafiyet sınavlarından herhangi birine girdiği tespit edilen öğrencilerin 1-5 Ekim’de gerçekleşecek sınava katılma hakları bulunmadığı için başvuruları reddedilmiştir, listede isimleri yoktur.

-        Bölümünün eğitim dili İngilizce olan öğrencilerin müfredatında sınavını yapacağımız İngilizce dersleri bulunmadığı için başvuruları reddedilmiştir, listede isimleri yoktur.

-        Salı günü (2.10.2018) gerçekleşecek 09:30 ve 12:30’daki sınavlar c123, c124 ve c125 nolu sınıflarda yapılacaktır. Sınıfların önüne asılan isim listesinden adınızı bulup sınavınıza katılabilirsiniz.

-        Çarşamba(3.10.2018) günü gerçekleşecek olan sınavların sınıf bilgisi başvuru esnasında yazdığınız email yolu ile paylaşılacaktır.

Değerlendirme sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ.

01.10.2018