Lisans Öğrencilerinin Muafiyet Sınavı Hk.

Lisans öğrencilerinin dikkatine;
Başvurmuş bulunduğunuz İngilizce derslerinin muafiyet sınavları 10-14.09.2018 tarihleri arasında 5 güne yayılarak, 3 dersin sınavı kitapçık olarak aynı anda,günde tek oturum olarak yapılacaktır. Gün, sınav dağılımı şu şekildedir:

Başvuru yaptığı halde listelerde adı olmayan öğrenciler İngilizce bölüm öğrencisi olmaları, ilgili dersi en az DD ile geçmiş olmaları veya lisans öğrencisi olmamaları sebebiyle sınava alınmayacaktır.

Sınavlara geç kalan öğrenciler ilk 15 dakikaya kadar girebilir, 15 dakikadan sonra sınava alınmazlar.

Muafiyet sınavına gireceğiniz derslerin sınav gün, saat, sınıf bilgisisi için TIKLAYINIZ. Excel dosyasında aşağıda Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe olarak isimlendirilmiş sayfalardan o günlerdeki bilgilere ulaşabilirsiniz.

08.09.2018