Nişantaşı Üniversitesi Sanal Kampüsü Hakkında Bilgilendirme

Değerli Öğrencilerimiz,

19 Ekim 2020 Pazartesi itibari ile üniversitemizdeki tüm ön lisans, lisans ve lisansüstü derslere; dijital imkânlar ve uzaktan öğretim yöntemleri kullanılarak Nişantaşı Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi denetiminde mobil cihazlardan ve PC üzerinden erişilebilen Sanal Kampüs Platformu (sanalkampus.nisantasi.edu.tr) üzerinden mevcut kullanıcı adı (Öğrenci Numaranız) ve şifreniz (OBİS Şifreniz) ile giriş yaparak erişebileceksiniz. Sizler için hazırlanmış olan derslerimizin bazıları senkron (çevrimiçi) bazıları ise asenkron (çevrimdışı) olarak sizlere sunulacaktır. “Senkron Dersler” çerçevesinde öğrenciler ve akademisyenler farklı fiziksel mekanlarda bulunsalar dahi Sanal Kampüs Platformu üzerinden sizler akademisyenlerimize anlık soru sorabilecek, sunum yapma ve tartışma platformunu kullanabileceksiniz. Aynı zamanda bu senkron dersler kayıt altına alınacak olup, öğrencilere Sanal Kampüs Platformu üzerinden ilgili dersi tekrar etme imkânı sunulmuş olacaktır. Asenkron derslerimiz ise akademisyenlerimiz tarafından video kaydına alınmış olacak olup sizler bu ders içeriklerine kendi istediğiniz zamanlarda ulaşabileceksiniz.

Nişantaşı Üniversitesi ailesinin sürdürülebilir sağlığı temel önceliğimiz olup, eğitim faaliyetleri en ufak bir aksama olmadan en iyi şekilde devam edecektir. Nişantaşı Üniversitesi olarak bugünleri en güçlü şekilde atlatacağımıza tüm kalbimizle inanıyoruz.

Tüm derslerinizde başarılar dileriz.

Sanal Kampüs Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Sanal Kampüs Platformuna erişimi nasıl sağlayabilirim?

Cevap: Sanal Kampüs Platformuna tüm öğrencilerimiz (ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeyindeki) sanalkampus.nisantasi.edu.tr adresinden kendi mobil cihaz ya da PC’lerinden erişebilmektedirler.

Soru: Sanal Kampüs Platformuna giriş için herhangi bir üyelik gerekir mi?

Cevap: Sanal Kampüs Platformuna giriş için OBİS ders kaydınızın tamamlanmış olması yeterlidir.

Soru: Kullanıcı Adı ve şifremi nasıl alabilirim?

Cevap: Tüm öğrencilerimiz için kullanıcı adları öğrenci numaraları ve şifreleri ise OBİS şifreleridir.

Soru: Sanal Kampüs Platformu ile ilgili sorunlarımı kime iletebilirim?

Cevap: [email protected] adresi ve akademik danışmanlarınız sizlere Sanal Kampüs Platformu ile ilgili yaşadığınız her soruna destek sağlayacaktır.

16.10.2020