Sanal Kampüste İş Başında Mesleki Uygulama Dersi alan Öğrencilerin Dikkatine!

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yeni Tip Koronavirüs (COVID-19) salgınının ülkemizde yarattığı bu olağanüstü durum nedeniyle YÖK kararları doğrultusunda, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi ile sınırlı kalmak üzere, derslerimizi senkron ve asenkron olarak uzaktan öğretimle sunmaya başladık.

Bu kapsamda, COVID-19 öncesi dönemde, sektörde uygulamalı eğitim olarak gerçekleşen “İş Başında Mesleki Uygulama Dersi”, dijital platform üzerinden mesleki yetkinlikleri geliştirme amaçlı online eğitimlerle sunulmaya başladı. Sanal Kampüs üzerinden sunulan bu dersleri kapsayan ölçme değerlendirmenin, 2. ara sınav notu olarak değerlendirileceği bilgisi sizlerle daha önce de paylaşılmıştı.

Öte yandan 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi başında bu derse kaydolan öğrencilerimizin bazıları, bu dersi bitirme projesi ile ya da bir firmada kadrolu olarak çalışırken tamamlayacağını beyan etmişti.

Mevcut koşullar altında, siz öğrencilerimizin bu dersi Sanal Kampüs üzerinde Kariyer Merkezi tarafından sunulan dersler ve bitirme ödevi ile tamamlayacağını ekteki beyan ve bilgi formunu doldurarak bizlere bildirmesi gerekliliği doğmuştur.

Bilgi formunu tamamlamayan öğrencilerimizin, Sanal Kampüste İMU uygulamasının dışındaki yöntemlerle bu dersi aldıkları varsayılacaktır.

Sağlık ve başarı dolu günler dileriz

Kariyer Ofisi ve Mezunlar Ofisi

To the Attention of Students Taking Vocational Practice Lessons at Work on the Virtual Campus!

Dear Students,

Due to this extraordinary situation created by the new type coronavirus (COVID-19) epidemic in our country, we have started to offer our courses synchronously and asynchronously, limited with the Spring Semester of 2019-2020 Academic Year, in line with YÖK decisions.

In this context, “Vocational Practice Course at Work”, which was held as a practical training in the sector in the pre-COVID-19 period, started to be offered through online trainings to develop professional competencies at the digital platform. It has been shared with you before that the assessment and evaluation that covers these courses offered on the Virtual Campus will be evaluated as the second midterm grade.

On the other hand, some of our students who enrolled in this course at the beginning of the 2019-2020 Academic Year Spring Semester declared that they would complete this course with a project of completion or while working in a company.

Under the current circumstances, it became necessary for our students to inform us by completing the attached statement and information form that they will complete this course with the courses offered by the Career Center on the Virtual Campus and the final project.

It will be assumed that students who do not fill in the information form take this course by using methods other than the IMU application on the Virtual Campus.

We wish you health and success.

Career Office and Alumni Office

11.05.2020