Uzaktan Eğitim Senkron Ders Programı Hakkında

Nişantaşı Üniversitesi’nin Değerli Öğrencileri,

23 Mart 2020 Pazartesi tarihi itibari ile üniversitemizdeki ekteki listede bulunan teorik dersler senkron (çevrimiçi), listede yer almayan teorik dersler ise asenkron (çevrimdışı) olarak sizlere sunularak bahar yarıyılı akademik takvimine 6.haftadan itibaren devam edilecektir.

Senkron derslere “senkron ders programında” belirtilen gün ve saatte Sanal Kampüs Platformu (sanalkampus.nisantasi.edu.tr) üzerinden mevcut kullanıcı adı (Öğrenci Numaranız) ve şifreniz (TC kimlik numaranız) ile giriş yaparak canlı olarak katılım gösterebileceksiniz. Senkron derslere canlı olarak katılamayan öğrenciler için tüm senkron dersler kayıt altına alınacak olup, öğrencilere sanal kampüs platformu üzerinden ilgili dersi tekrar etme imkânı sunulmuş olacaktır.

Asenkron derslerimizin ders materyalleri ve ders videoları ise Sanal Kampüs Platformuna dersin haftalık programında bulunan gününün sonunda eklenmiş olacaktır.

Uygulama dersleri ile ilgili program ve açıklamalar ile ders değerlendirme (sınav, sunu, ödev, proje vb.) yöntemi ilerleyen günlerde sizlerle paylaşılacaktır.

Süreç boyunca her türlü teknik destek ile ilgili sanalkampus@nisantasi.edu.tr adresi sizlere yardımcı olacaktır.

Uzaktan Eğitim Senkron Dersler Haftalık Ders Programını görüntülmek için lütfen TIKLAYINIZ.

Dear Students of Nişantaşı University,

As of Monday, 23 March 2020, the theoretical courses in the attached list at our university will be presented to you synchronously (online), and the theoretical courses not listed are presented asynchronously (offline), and the spring semester academic calendar will continue from the 6th week.

You will be able to participate in the synchronous courses live on the day and time specified in the “synchronous course schedule” by logging in with your existing user name (Student Number) and password (your TR ID number) via the Virtual Campus Platform (sanalkampus.nisantasi.edu.tr). For students who cannot attend synchronous courses live, all synchronous courses will be recorded, and students will be given the opportunity to repeat the course on the virtual campus platform.

The course materials and course videos of our asynchronous courses will be added to the Virtual Campus Platform at the end of the day in the weekly schedule of the course.

The program and explanations about the applied courses and the course evaluation (exam, presentation, homework, project etc.) method will be shared with you in the upcoming days.

Throughout the process, sanalkampus@nisantasi.edu.tr will provide you with technical support in all matters

31.03.2020