Yabancı Diller Okutman Sınav Sonuç Duyurusu

Yükseköğretim Kurulu'nun "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümleri uyarınca Nişantaşı Üniversitende yapılan Öğretim Elemanı alımına ilişkin değerlendirmede aşağıdaki listede ismi bulunan adaylar başarılı bulunmuştur.

Adayların sayfanın sonunda listelenen evrakları, 20.10.2016 Pazartesi ve 21.10.2016 Cuma gününe kadar Nişantaşı Üniversitesi Sadabad Kampüsüne teslim etmeleri gerekmektedir. Kazanan aday listesi için . Tıklayınız.

Nişantaşı Üniversitesi- Sadabad Kampüs Hasbahçe cad. No.88 Kağıthane - İSTANBUL İrtibat Telefonu: 0 (212) 210 10 10 – 1870 (Dahili)

GETİRİLECEK EVRAKLAR
1. YÖK Formatlı Özgeçmiş
2. Nüfus Cüzdanı Sureti