Yaz Okulu Başvuru ve Ders Kayıtları Hakkında

Yaz Okulu Başvuru ve ders kayıtları 24 Haziran – 5 Temmuz 2019 tarihleri arasında alınacaktır. Dersler 8 Temmuz ile 30 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleşecektir. 2018-2019 Eğitim – Öğretim Yılı Yaz Okulunda hem eski müfredat hem de yeni müfredat dersleri için başvuru kabul edilecektir.

Yaz Okulu kredi ücreti üniversitemiz Senatosu tarafından 490TL (KDV Dahil), Yabancı Diller Hazırlık Birimi Meslek Yüksekokulu öğrencileri için 2450TL (KDV Dahil), Lisans öğrencileri için 2940TL (KDV Dahil) olarak belirlenmiştir.

Başka kurumlardan yaz okuluna kayıt olacak öğrenciler onaylı ders içeriklerine üniversitemize gelmeden ekteki linkten http://bologna.nisantasi.edu.tr ilgili dersi seçip “Ders Detayları İndir” butonuna basarak ulaşabileceklerdir.

Detaylı bilgi ve başvuru için yazokulu@nisantasi.edu.tr adresine e-posta atabilirsiniz. Şimdiden tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

24.06.2019