Yeni Nesil Sorularla YKS Kampı

YKS Kampı

Nişantaşı Üniversitesi Maslak 1453 Neotech yerleşkesinde 27- 31 ocak tarihlerinde10:00 – 17:00 saatleri arasında üniversite adayları için  YKS kursu yapılacaktır.

Matematik dersinde problemler konusu, Türkçe dersinde ise paragraf konusu işlenecektir.

Her gün öğrencilerimize sınav sürecinde yardımcı olabilecek diğer konularla da destek sağlanacaktır.

Sınav kaygısı olan aday öğrencilere üniversitemizin rehber öğretmenleri ve psikologları tarafından sınav kaygısıyla başetme yöntemleri workshopları yapılacaktır.

Her gün maslak metro çıkışında sun plaza önünde aday öğrencilerimizin etkinliğe daha rahat katılabilmeleri  için servisler bulunacaktır. Aynı zamanda kendisi gelmek isteyen öğrenciler 41N numaralı otobüsle yada minibüslerle kampüse gelebileceklerdir.

YKS Kampı'na katılabilmek için başvuru yapmanız gerekmektedir. Başvuru formunu görüntülemek için lütfen TIKLAYINIZ.

Detaylı bilgi için: 0531 546 16 23

İlginiz için teşekkür ederiz. YKS kursu kontenjanı dolmuştur. Sadece 31.01.2020 tarihli TYT deneme sınavına başvuru alınmaktadır.

Etkinlik Tarihi: 27.01.2020