1. Uluslararası Beden Eğitimi, Spor, Rekreasyon ve Dans Kongresi, Nişantaşı Üniversitesi’nde Gerçekleşecek

Nişantaşı Üniversitesi, dünyanın dört bir yanından araştırmacıları, akademisyenleri, lisansüstü öğrencileri ve tüm profesyonelleri “1. Uluslararası Beden Eğitimi, Spor, Rekreasyon ve Dans Kongresi”nde ağırlıyor.

Nişantaşı Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu organizasyonu ile gerçekleşecek olan 1. Uluslararası Beden Eğitimi, Spor, Rekreasyon ve Dans Kongresi, 26-28 Nisan 2018 tarihleri arasında, Nişantaşı Üniversitesi Maslak 1453 NeoTech Kampüs’te yapılacak. Dans, spor ve rekreasyon alanından araştırmacıların ve akademisyenlerin bildirilerini sunacağı bu kapsamlı kongreye yurt içinden ve yurt dışından birçok uzman katılacak ve yüzlerce bildiri yayınlanacak. Oldukça zengin bir içeriğe sahip kongre boyunca paneller, dans gösteri ve sergilerin yanında atölye çalışmaları ve İstanbul şehir gezileri de organize edilecek.

1. Uluslararası Beden Eğitimi, Spor, Rekreasyon ve Dans Kongresi’nde dikkat çeken konu başlıklarından bazıları: Beden Eğitimi ve Spor Öğretimi, Bilişim Teknolojileri ve Spor, Çocuk, Kadın, Yaşlılar ve Spor, Dans, Egzersiz ve Spor Fizyolojisi, Engellilerde Beden Eğitim ve Spor, Hareket Bilimleri ve Antrenman, Motor Gelişim ve Ögrenme, Olimpizm, Rekreasyon, Spor Bilimlerinde Mühendislik, Sporda Psikososyal Alanlar, Spor Sağlık Bilimleri, Spor Tarihi ve Felsefesi, Spor Yönetimi, Toplumsal Cinsiyet ve Spor. Detaylı bilgi için www.ispescongress.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yayınlanma Tarihi: 25.04.2018