27. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı

Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Görevlisi Makbule Esen Kunt, bu sene 27.’si düzenlenen Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı’na konuşmacı olarak katıldı. Türkiye ve yurtdışından birbirinden değerli sanatçı ve akademisyenlerin davetli olduğu Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı’nın bu yılki teması Ütopya’ydı.Bu bağlamda İstanbul Performance Art’ın organize ettiği Yrd. Doçent Dr. Hale Torun ve Sanatçı Küratör Pınar Derin Gençer’le birlikte kent belleğinde Yürümek isimli bir söyleşi gerçekleştiren Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Görevlisi Makbule Esen Kunt, kent ve yazma deneyiminden yola çıkarak hazırladığı, bu sene yayınlanacak olan romanından “Foto Benjamin” adlı bölümün ilk okumasını gerçekleştirdi.

Yayınlanma Tarihi: 25.01.2018