Doç. Dr. Göknur Akçadağ, Toyo Üniversitesi/Japonya, Asya Kültürleri Araştırma Merkezi’nin Düzenlediği Sempozyuma Davet Edildi

Nişantaşı Üniversitesi Tarih Bölüm Başkanı Doç. Dr. Göknur Akçadağ, 22-23 Haziran 2019’da Toyo Üniversitesi/Japonya, Asya Kültürleri Araştırma Merkezi’nin düzenlediği Sempozyuma (The Roots of the Japanese Polisy Against The Middle East and Islam- Reconsiderations on 100th Anniversary of Paris Peace Conferance (1919)/ International Symposium on 60th Anniversary of Asian Cultures Researh Institute) davetli olarak katıldı. Doç. Akçadağ, “Turkish-Japanese Relations, At the End of the Ottoman Empire Period & At the Beginning of the Republic of Turkey”, başlıklı araştırmasını sundu. Sempozyumda iki ülkenin karşılıklı ilişkileri üzerine konuyu çalışan Japonya’daki farklı üniversitelerden akademisyenler Japonya’nın Akdeniz bölgesindeki ticari faaliyetleri üzerine araştırma projesinin bazı sonuçlarını da sundular.

Yayınlanma Tarihi: 28.06.2019