Dr. Fatih Anıl yeni kitabını imzaladı

Nişantaşı Üniversitesi Öğr. Üyesi Dr. Fatih Anıl, ticaretin yerel dengelerden uluslararası gelişmeler ve değişimler paralelinde her gün yeni boyutlar kazandığı bir döneme doğru ışık tutan kitabı ‘Yeni Nesil İş Modeli- Pazarlama 5.0’ isimli son kitabını düzenlenen etkinlikte okurları için imzaladı.

Üniversitenin Maslak kampüsünde gerçekleştirilen imza töreninde akademisyenlerin yanı sıra, öğrenciler ve idari kadro katılım sağladı. Etkinlikte konuşan Dr. Fatih Anıl, “Yeni Nesil İş Modeli- Pazarlama 5.0 isimli yeni kitabım çok kolay okunabilecek, herkesin anlayabileceği sade anlatımla yazılmış bir kitap. Keyifle okumanızı dilerim” dedi.

“Bu kitap satış ve pazarlamanın dinamiklerini tanımlarken esasen değişimin ve dönüşümün yolunu aralıyor” diyen Dr. Anıl sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sistemin adı: Yeni nesil iş modeli. Bu tanımla birlikte ticaret hızla dijital platformlara taşınıyor. Bu model, ulusal ve uluslararası ticareti kolaylaştıran, mal ve ürünleri yerli ve yabancı pazarlarda daha kolay satma imkanı yakalayan online satış operasyon kanallarıdır. Geleneksel iş modelleri ile mevcut iş süreçlerini yönetmek ve yeni nesil tüketici ihtiyaçlarını karşılamak pek mümkün değil. Yüksek maliyetli fiziksel yatırımlardan hızlı uzaklaşmak, e-ticaret satış operasyon kanallarına yönelmek, üretim, ticari ve ekonomik büyüme hedeflerini doğru planlamak için kılavuz. Yeni nesil pazarlama olarak adlandıracağımız Pazarlama 5.0 döneminde süreç yönetimi daha da önem kazanıyor.”

Yayınlanma Tarihi: 10.01.2020