Duayen Gazeteci ve Yazar Ertuğrul Özkök Nişantaşı Üniversitesi’ndeydi

Gazeteci Ertuğrul Özkök Nişantaşı Üniversitesi Maslak 1453 NeoTech Kampüs’e gelerek Kurucu Başkanımız Levent Uysal ile buluştu.

NeoTech Kampüs’ü ilk kez ziyaret eden Özkök, kampüsümüzde Kurucu Başkanımız Levent Uysal ile sohbet ederek teknolojik çağa uyumlu yeni nesil kampüs hakkında bilgi aldığı keyifli bir gezi gerçekleştirdi. Kampüsteki teknolojik ve dijital imkanları inceleyen Özkök’ü ilk olarak kampüs girişinde bulunan üniversitemizin robotu karşıladı. Robotla sohbet eden Özkök’ün gezinin ilerleyen dakikalarında robotla birlikte dans etmesi herkesi gülümsetti. Daha sonra Özkök, NeoTech Kampüs’te bulunan drone teknolojisini deneyimledi ve Sanal Gerçeklik gözlüğü ile sanal bir gezi gerçekleştirdi. Gezinin ilerleyen saatlerinde NishNova Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi’ne uğrayan Özkök, öğrencilerle sohbet ederek girişimcilik projeleri hakkında bilgi edindi. NeoTech Kampüs’ten oldukça etkilendiğini ve dijital çağa uyumlu böyle bir kampüsü ilk kez gördüğünü ifade eden Ertuğrul Özkök, en kısa süre içinde Nişantaşı Üniversitesi’ne tekrar geleceğini sözlerine ekledi.

Yayınlanma Tarihi: 20.06.2018