Fırat Neziroğlu, Mercedes Benz Fashion Week İstanbul'da

Nişantaşı Üniversitesi'nin kıymetli öğretim görevlilerinden Sayın Fırat Neziroğlu, 11-14 Eylül arasında gerçekleşmekte olan Mercedes Benz Fashion Week İstanbul'da, sahnedeki yerini alacak.

Teşvikiye mahallesinde bulunmakta olan Nisantaschi Mağazası'nda, 14 Eylül akşamı saat 21.30'da gerçekleşecek olan Dokuma Performansı'nın ardından, Bashaques markasının tasarımlarından oluşan bir defile de seyircilerle buluşacak.

Fashion Week, modanın evrenselleşmesini sağlayan önemli faktörlerden biridir ve adeta dünyada modayı belirleyen bir etkinliktir. Giysi sektöründe renk, ton ve desenin belirleyicisi

konumunda olmakla birlikte; ayakkabı, çanta ve aksesuarların ve hatta kozmetik sektörünün en önemli etkinliklerindendir. Bütün dünyadaki moda dergilerinin gözünün üstünde olduğu etkinlik, yapıldığı ülkenin ekonomisini bile etkileyecek konumdadır. New York, Londra, Milano ve Paris gibi dünyanın önemli moda başkentlerinde gerçekleşen etkinliğin bir diğer ayağı da İstanbul'da gerçekleşmekte; Neziroğlu ise sadece İstanbul'da değil birçok ülkede performansları ile yerini almakta ve dünya çapında birçok ödüle de layık görülmektedir.

Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Görevlisi olarak bu etkinlikte yer almaktan mutluluk duyacağını belirten Sayın Fırat Neziroğlu'nun performans gösterisini sabırsızlıkla bekliyor ve Dünya çapındaki başarılarının devamını diliyoruz.

Yayınlanma Tarihi: 13.09.2018