KASAD ve Lithosan A.Ş.’den Ambalaj Tasarımı Semineri

Nişantaşı Üniversitesi Maslak 1453 NeoTech Kampüs’te 13 Mart 2018 Salı günü Lithosan A.Ş. ve Karton Ambalaj Sanayicileri Derneği (KASAD) işbirliği ile “Karton Ambalaj Tasarımı Semineri” gerçekleştirildi. Seminerde ilk olarak KASAD Genel Sekreteri Erol Gül ham madde olarak kartonun özellikleri, yapısı ve kullanım alanları hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Ardından Lithosan İnovasyon ve İş Geliştirme Müdürü Aylin Topal ve Lithosan Kalite Yönetim Müdürü Elif Çinay, şirketleri hakkında genel bilgi, üretim süreçleri ve Pro Carton ‘un düzenlediği bu yıl 2 dalda ödül kazanmış ‘’The Carton Exellence Award ‘’ yarışmasındaki ürün tasarımları hakkında bilgilendirme yaptı. Sunum sırasında Topal ve Çinay  ’Pro Carton Young Designers Award’’ yarışması hakkında öğrencileri yarışmaya katılıma teşvik etmek amacıyla başvuru süreçleri, tasarımda dikkat edilecek hususlar ve benzeri konularda bilgi paylaşımı gerçekleştirdi.

Yayınlanma Tarihi: 14.03.2018