“Klavye Delikanlıları” Nişantaşı Üniversitesi’ndeydi

Televizyonların sevilen dizilerinden “Klavye Delikanlıları” ekibi, 12 Aralık Salı günü, Nişantaşı Üniversitesi Maslak Neotech 1453 Kampüsü’nde öğrencilerle buluştu.

Dizinin başrol oyuncularından Vildan Atasever, yönetmen Murat Şeker ve senarist Ali Tanrıverdi üniversitemizde bir söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği söyleşide Türkiye’de dizi sektörünün son durumu ve izleyicilerin dizilerden bekledikleri üzerine konuşuldu.

Senaryosuyla ve oyuncu kadrosuyla izleyicinin ilgi gösterdiği dizinin ekranlara erken veda etmesinin nedenleri irdelenirken, dizinin devam etme ihtimali olup olmadığı yönünde gelen bir soru üzerine yönetmen Murat Şeker, dizinin dijital platformlarda devam edebileceğinin müjdesini verdi.

Yayınlanma Tarihi: 15.12.2017