Konuşma Kulübü Yeni Eğitimlerine Nişantaşı Üniversitesi’nde Devam Ediyor

Türkiye’de ilk kez 8 kişilik sınıflarda, Avrupa Dilleri Öğretimi Ortak Çerçeve Programı (CEFR) kriterlerini referans alarak oluşturduğu müfredatıyla İngilizce eğitimi veren Konuşma Kulübü, yeni eğitimlerine Nişantaşı Üniversitesi Maslak 1453 NeoTech Kampüs’te devam ediyor.

CEFR kriterlerini baz alarak hazırlanan 6 kurluk içerikle, klasik eğitim sisteminde yer alan konuşmacı ve dinleyicilerden oluşan, diyalogdan uzak, zamanın gerisinde konuların tam tersine, herkesin aktif olarak katıldığı, güncel konuların konuşularak işlendiği, her derste sürekli pratik yaparak İngilizceyi akıcı bir şekilde konuşmanızı ve anlamanızı sağlayacak olan Konuşma Kulübü Genel İngilizce eğitimlerine, İngilizce’yi doğrudan öğrenmek ve konuşma konusunda özgüven sorununu yok etmek isteyen tüm öğrencileri herkesi bekliyoruz.

Bilgi için: https://www.konusmakulubu.net/

Yayınlanma Tarihi: 08.05.2018