Milli Sporcumuz İbrahim Gündüz İspanya’dan Madalyayla Dönüyor

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Rekreasyon 1’inci sınıf öğrencisi Milli Sporcumuz İbrahim Gündüz, bronz madalya sahibi olarak tarihi bir başarıya imza attı.

İspanya'nın Tarragona kentinde oynanan 18. Akdeniz Oyunları masa tenisi ferdi karşılaşmalarında İbrahim Gündüz, H grubunda Yunan rakibini 4-0, Kosovalı rakibini 4-0 hükmen ve İspanyol rakibini 4-3 yendi. Gündüz sonrasında I grubunda Kıbrıs Rum Kesimi’nden rakibini 4-2, Mısırlı rakibini 4-3 ve Portekizli rakibini 4-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Çeyrek finalde İtalyan rakibini 0-2 geride gelerek 4-3 yenen İbrahim Gündüz, yarı finalde Sloven rakibine 4-1 mağlup oldu.

Milli sporcu İbrahim Gündüz, üçüncülük maçında Fransız rakibinin yarı finalde başhakem tarafından diskalifiye edilmesi sebebiyle hükmen galip sayıldı ve bronz madalyanın sahibi oldu.

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yayınlanma Tarihi: 29.06.2018