Mütevelli Heyeti Başkanımız Dr. Levent Uysal Öğrenci Kulüpleri ile Bir Araya Geldi

Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Levent Uysal öğrenci kulüp başkanlarıyla bir araya geldi.

Anda Arama Kurtarma, Mutfak Sanatları, Genç Kızılay, Sosyoloji, Sosyal Hizmet, Tiyatro, Satranç, Dans, Kariyer, Çocuklara Yardım Eli kulüplerinin katılım sağladığı toplantı, kulüp başkan ve üyelerinin kendilerini tanıtmasıyla başladı. Ardından gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri Sn. Dr. Levent Uysal’a sundular.

Öğrencilerin hem sosyal sorumluluk kulüpleriyle çeşitli yardımlar yapabilecekleri hem de farkındalık yaratabilmek adına katkı sağlamayı amaçladıkları projelerle ilgili Levent Uysal, belirlenecek ilk beş projeye bizzat kendisinin ve üniversite hocalarının destek vereceğini dile getirdi.

Yapılan bu faaliyetlerle öğrencilerin iş hayatı öncesinde yaptıkları gönüllülük esasına dayalı faaliyetlere katılarak tecrübe kazanabilmeleri, sosyalleşebilmeleri ve eğitim sürelerini daha aktif geçirebilmeleri hedeflendi.

Kadınların çalışma ve eğitim hayatında ön planda olması gerektiğini dile getiren Levent Uysal bir kadın kulübü kurularak, hem güçlü kadın profillerini öne çıkarmak hem de gençlerimize örnek olmak adına çalışmalar yapılması önerisinde bulundu.

Çalışmaların ve projelerinin devamlılığının sağlanması yönünde kulüp başkanlarına öneriler veren Levent Uysal “hayat sürdürülebilirlik üzerine kuruludur” diyerek sözlerini bitirdi.

Yayınlanma Tarihi: 30.03.2021