MYO öğrencilerine DGS eğitimi

Nişantaşı Üniversitesi dikey geçiş sınavı (DGS) ile 4 yıllık lisans bölümlerinde okumak isteyen meslek yüksekokulu (MYO) öğrencilerine yönelik ücretsiz matematik ve Türkçe eğitimleri vermeye başladı.

Konuya ilişkin bilgilendirmede bulunan Nişantaşı Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Süngeriçlioğlu, “Üniversitemizde önlisans eğitimi alan öğrencilerimizin eğitimlerini devam ettirerek 4 yıllık fakültelerden mezun olabilmeleri adına böyle bir hazırlık kursu başlattık. Dikey geçiş sınavına hazırlanan meslek yüksekokulu öğrencilerimize ücretsiz olarak Türkçe ve Matematik alanlarında eğitimler veriyoruz. Bu anlamda Nişantaşı Üniversitesi olarak öğrencilerimizin eğitim hayatlarının her anında yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz” dedi.

Yayınlanma Tarihi: 26.02.2020