Nişantaşı Ekibi Zorlu Mücadelede Yer Aldı!

Nişantaşı Üniversitesi Counter-Strike Global: Offensive ekibi 18 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşen Red Bull: Flick Türkiye Şampiyonası alanında gerçekleşen 64 takımın katıldığı Counter: Strike: Global Offensive turnuvasında yarı final karşılaşmasının uzatma maçlarına kadar mücadele gösterdi.

Soldan sağa (Anıl Can Kukul | Bilgisayar Mühendisliği, Mert Hacıoğlu | Psikoloji, Baran Mert Şahin | Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ve Alper Şentürk | Bilgisayar Programcılığı

NISH A ve B takımları 64 takımın katıldığı bu mücadelede ilk 8’e kalarak çeyrek final mücadelesini B takımı 16 - 14 kaybederek çeyrek final aşamasında veda etsede, A Takımı üstün bir performans sergileyerek çeyrek final karşılaşmasını 16 - 0 kazandı ve adını yarı final aşamasına yazdırmayı başardı.

Yarı final mücadelesinde ekibimiz çetin bir karşılaşma gerçekleştirerek karşılaşmayı uzatmalara getirerek, karşılaşmaya 19 - 17 sonuçla turnuvaya veda etti. Turnuvada mücadele gösteren öğrencilerimizi tebrik eder, başarıların devamını dileriz.

A Takımı

Baran Mert Şahin | Elektrik ve Elektronik Mühendisliği