Nişantaşı Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yılına Merhaba Dedi!

Nişantaşı Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yılına, 7 Ekim 2019 Pazartesi günü binlerce öğrencinin katılım gösterdiği açılış töreni ile merhaba dedi.

Nişantaşı Üniversitesi 10. Akademik Yılı Açılış Töreni, binlerce öğrencinin katılımıyla Maslak 1453 NeoTech Kampüsü Doç. Dr. Cevdet Uysal Konferans Salonu’nda gerçekleşti. 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Töreni Müzik Bölümü Başkanı Öğretim Üyesi ve Klasik Gitar Sanatçısı Doçent Hande Cangökçe ve Müzik Bölümü Öğretim Görevlisi, Opera Sanatçısı Kaan Buldular’ın dinletileri ile başladı.

Dinletinin ardından Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Şenay Yalçın: ‘’Nişantaşı Üniversitesi sizindir! Nişantaşı Üniversitesi sizsiniz! ‘’

Prof. Dr. Şenay Yalçın öğrencilere yönelik konuşmasında ‘’Nişantaşı Üniversitesi sizindir! Nişantaşı Üniversitesi sizsiniz! Kütüphanesiyle, güçlü laboratuvarlarıyla, teknolojik alt yapısıyla; bütün varlığıyla, imkân ve ortamlarıyla sizindir; sizin hizmetinizdedir. Eğitiminizin, öğreniminizin belirli sürelerini; anlaşmalı olduğumuz saygın üniversitelerde Erasmus ve World Exchange programları dâhilinde tamamlayabilirsiniz. Üniversite – Sektör işbirliği kapsamında özgün olarak tasarladığımız uygulamalarımızla ilgili sektörler içinde geçireceğiniz süre içinde görgü, bilgi ve deneyimlerinizi profesyonellik çizgisine taşıyabilirsiniz.’’ İfadelerini kullandı.

Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın’ın konuşmasının ardından sahneye bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Avrupa Oyunları Masa Tenisi Şampiyonası’nda ülkemizi ve Nişantaşı Üniversitesi’ni temsil edip, şampiyon olan Masa Tenisi takımının kaptanı Ziver Gündüz sahneye davet edildi. Gündüz’e ödülleri Nişantaşı Üniversitesi Kurucusu Levent Uysal ve Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın tarafından verildi.

Ödül töreninin ardından akademik yükseltme alan ve Nişantaşı Üniversitesine yeni katılan akademisyenlerin tanıtımı gerçekleşti.

İlk Ders Prof. Dr. Uğur Batı’dan!

Nişantaşı Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yılı ilk dersini Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Batı gerçekleştirdi.

Yayınlanma Tarihi: 09.10.2019