Nişantaşı Üniversitesi 5’te 5 yaptı

Nişantaşı Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı Yıldız Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) 1. Erkekler Ligi üçüncü maçında Piri Reis Üniversitesi ile karşılaştı.

İlk set çekişmeli dakikalara sahne olsa da Nişantaşı Üniversitesi 25-21’lik skorla durumu 1-0 yapmayı başardı. Son iki sette ağırlığını ortaya koyan Nişantaşı Üniversitesi 25-11 ve 25-16 skorlar sahadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Nişantaşı Üniversitesi grubunda 5’te 5 yenilgisiz grup birincisi olaraknamağlup lider olarak Süper Lig’e çıkma yolunda çeyrek finaller öncesinde büyük avantaj sağladı.

Maçın ardından açıklamada bulunan Nişantaşı Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı Kaptanı Özgür Yener, “Rakibimiz ilk sette iyi bir mücadele sergiledi. Ancak diğer setlerde ağırlığımızı ortaya koyarak güzel bir performans ortaya koyduk. Grubumuzu yenilgisiz 5’te 5 yaparak tamamladık. Çeyrek finaller öncesinde büyük bir avantaj sağladık. Önümüzdeki maçlarda da galibiyet için mücadele edeceğiz. Nişantaşı Üniversitesi’nin hedefi her zaman en üstlerde yer almaktır. Bunun bilinciyle her maça galibiyet konsantresiyle çıkıyoruz. Çok başarılı olacağımıza gönülden inanıyorum” dedi.

Yayınlanma Tarihi: 18.12.2019