Nişantaşı Üniversitesi Masa Tenisi Takımı Avrupa Üniversite Oyunlarında Şampiyon Oldu

Nişantaşı Üniversitesi, Portekiz’in Coimbra kentinde düzenlenen, Avrupa’nın en büyük üniversitelerarası spor etkinliği “Avrupa Üniversite Oyunları 2018”de şampiyon oldu.

Nişantaşı Üniversitesi Masa Tenisi Takımı, Avrupa Üniversite Spor Oyunlarında Avrupa Şampiyonu oldu. 39 ülkeden 295 üniversitenin ve 5000 sporcunun katıldığı oyunlarda, Masa Tenisi branşında 250 sporcunun yarıştığı şampiyonada Nişantaşı Üniversitesi sporcuları takım olarak maç kaybetmeden, bir önceki senenin şampiyonunu hem grup maçında hem de final maçında yenerek tarihi bir sonuca imza attı. Türkiye’ye ilk kez Masa Tenisi branşında şampiyonluk getiren Nişantaşı Üniversitesi Masa Tenisi Takımı Antrenörü Hüseyin Gazi Yılmaz ve sporcular İbrahim Gündüz, Abdullah Talha Yiğenler ve Ziver Gündüz’ü tebrik ediyoruz.

Yayınlanma Tarihi: 18.07.2018