Nişantaşı Üniversitesi Nish Nova ile Girişimciliği Kampüse Taşıyor

Nişantaşı Üniversitesi, genç girişimcilerin ve yeni fikirlerin destekleneceği Nish Nova Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi’ni hayata geçirdi. Maslak 1453 Neotech Campus’te yer alan Nish Nova – Nişantaşı University Innovation Center, katma değerli iş fikirlerine sahip girişimcilere ofis çalışma alanı, ofis donanımları ve diğer destek hizmetlerini kampüs içindeki fiziki bir çalışma ortamında sunacak.

Teknoloji ve dijital dünyanın hayatımızın her alanına hakim olmaya başladığı bu günlerde, ezber bozan bir yatırımla Maslak 1453 içinde açtığı NeoTech Campus ile Nişantaşı Üniversitesi akademisyenlerin, öğrencilerin ve teknolojiye ilgi duyan herkesin dijital dünyayı yakından takip etmelerine olanak sağlıyor. NeoTech Campus içinde yer alan Nish Nova İnovasyon Merkezi sayesinde, öğrenciler girişimcilik dünyasına dahil olurken, Nish Nova’nın desteklediği iş fikirleriyle de kariyerlerine ivme kazandırabilecekler.

Nish Nova, genç girişimcileri ve geliştirmeye müsait tüm fikir sahiplerini, projeleriyle birlikte 27 Mart – 10 Nisan 2018 tarihleri arasında başvuruya davet ediyor. Proje geliştirme, mentorluk, networking, yatırımcı görüşmeleri, tanıtım faaliyetleri gibi alanlarda destek almak isteyen tüm girişimciler www.nishnova.com adresinden başvuru yapabilir.

Yayınlanma Tarihi: 29.03.2018